Sfeervol kerst-arrangement

Zowel 1e als 2e kerstdag zijn vol gereserveerd, we kunnen helaas geen reserveringen meer aannemen.

Geopend op 1e en 2e kerstdag voor ons kerstlunch-arrangement!
Naar aanleiding van het succes van voorgaande jaren openen we wederom onze deuren op 1e en 2e kerstdag voor uw kerstlunch! Onze arrangementen zijn uitsluitend vooraf te reserveren.    

Kerstlunch arrangement vanaf 12.00 uur tot 15.00 uur te reserveren
( u mag zelf een tijdstip kiezen om te arriveren )  
We ontvangen de gasten in de feestelijk aangeklede Kasteelhoeve!
We reserveren voor uw gezelschap een mooie tafel in onze sfeervolle Pronckzaal of Taveerne. Op de tafels staat alvast schaaltjes met ambachtelijke kerststol met roomboter, lekker om de lunch mee te starten tesamen met een kopje koffie of thee. 

Vervolgens starten we de lunch met het serveren van een crèmesoep met truffel en bospaddenstoelen. Vervolgens serveren we een uitgebreide sharing kerstlunch bestaande uit etagères en mooie schalen met:

  • Warme quiche met kip en groentes
  • Salade van bloemkool en broccoli & salade van rode bietjes en appel
  • Plakken ambachtelijk brood met zuurdesem & mini broodjes
  • Roomboter & kruidenspread 
  • Gerookte zalm met mosterddille en kappertjes, roompaté met cranberryjam, franse brie met honing en walnoten, gerookte kempenham met tomaatjes|
  • We sluiten de lunch af met een echte wafelbar, vanaf buffet vers gebakken wafels, lobbige slagroom, warme kersen & diverse toppings zoals caramelblokjes, sprinkels, mini m&ms etc!

Inclusief het arrangement is koffie, thee, jus d'orange en water. We zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen zoals een mini pooltable, knutsel- en tekentafel etc.

Dit arrangement bedraagt € 19,75 per persoon. Voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar rekenen we €9,85 per kind. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

Reserveer tijdig via 040-787 45 61 of
info@kasteelhoevegeldrop.nl