Babyshower high tea

Babyshower high tea arrangement   € 26,50 p.p.

Wat leuk om samen te de zwangerschap van je zus/vriendin/nichtje/collega te vieren!
We hebben naast ons normale high tea arrangement ook een speciale versie voor babyshowers, waarbij we net wat meer aandacht geven aan deze feestelijke bijeenkomst. De gerechten worden in gangen geserveerd zodat er voldoende tijd tussendoor is voor een leuke activiteiten zoals baby foto raden, de luierquiz etc.

We starten de high tea met een glaasje alcoholvrije bubbels in een roze of blauwe kleur. ( of gemixt als het geslacht nog niet bekend is natuurlijk! De tafel is ingedekt met leuk servies en tevens kunnen we zorgen voor extra decoratie op de tafels in blauw en/of roze kleuren. Denk hierbij aan bloemen, lintjes aan de stoelen, etc.

De high tea starten we met een kopje huisgemaakte soep van de dag. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle producten die we tijdens deze high tea serveren geschikt zijn voor zwangere dames. Vervolgens plaatsen we de etagères met mini broodjes & blini’s op de tafels. Voor de overgang van hartig naar zoet serveren we vers gebakken scones met clotted cream en de allerlekkerste aardbeienjam. De zoetigheden komen van onze huispatissier Jacques van Bragt en ook hij kan rekening houden met een babyshower tintje d.m.v. chocolaatjes en cakejes met muisjes aan het assortiment van zoetigheden toe te voegen.

Tijdens de high tea serveren we verse theeën in leuke potjes op tafel om uit te kiezen en is muntthee en koffie ook inbegrepen. Gemiddeld rekenen we 1,5 tot 2 uur voor een high tea arrangement.