Schrijf je in voor onze weddingworkshops!

Voor alle aanstaande bruiden en bruidegommen organiseren wij een dagvullend programma om jullie te helpen met de grote dag. Kom je bij ons trouwen? Leuk! Dan krijg je korting. Trouw je op een andere locatie waar je helemaal verliefd op bent, geen probleem! Jullie zijn ook van harte welkom.
 
Op zondag 5 mei 2019 ( datum verzet van 24/02 naar 05/05! ) organiseren wij weddingworkshops. Er zullen 4 verschillende workshops zijn. Je kunt je inschrijven voor 2 workshops in tijdvakken van 11:00 uur tot 13:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur.
 
De verschillende workshops waar jullie voor kunnen inschrijven:
  

Workshop tafelstyling door Happy Vintage

Tijdens de workshop tafelstyling ga je aan de slag met kleuren, materialen en persoonlijke details. Welke kleuren passen er bij jullie en hoe vertaal je dit naar de tafel. En hoe zorg je er nu voor dat je tafel dat echte wauw effect heeft. Je leert alle ins en outs over tafelschikking, hoe je servet te vouwen en hoe je ook met minder budget een prachtige tafelstyling creëert.

Workshop flowercrown door Wild Poppy

Tijdens de workshop flowercrown maak je een te gekke mini krans van bloemen. Gebruik van mooie verse bloemen waarbij het vooral draait om kleur en materiaal keuze. Kom achter jullie favoriete combinaties door te proberen en laat je vooral verrassen door de vele mogelijkheden. 
 

Workshop wedding vows schrijven

Veel mensen denken dat bij een BABS maar weinig mogelijk is. Evi, BABS van de gemeente Geldrop gaat ons vertellen wat er alleemaal gepersonaliseerd kan worden aan je bruiloft en hoe je je eigen wedding vows kunt schrijven…

Workshop weddingplannen door Sprankelend Geregeld

Onze eigen weddingplanner Nikki gaat jullie leren hoe je de bruiloft zo stressvrij en persoonlijk mogelijk voorbereidt. Hoe zorg je ervoor dat je als bruidspaar iets unieks hebt dat helemaal bij jullie persoonlijkheden past. En dat het alles zo soepel mogelijk verloopt en een dag waarbij jullie zelf en ook je ceremoniemeesters kunnen genieten?
 
De eerste workshop die jullie kiezen is van 11:00 uur tot 13:00 uur. Vervolgens krijgen jullie een lekkere lunch met divers belegde broodjes. De tweede workshop is van 14:00 uur tot 16:00 uur. Jullie kunnen natuurlijk als aanstaand bruidspaar komen, maar als bruid/bruidegom mag je natuurlijk ook een vriend/vriendin meenemen.
 
De kosten bedragen €39,50 per persoon inclusief lunch , drinken en materialen. Uiteraard krijgen de bruidsparen die definitief bij ons gaan trouwen een korting, jullie betalen maar €32,50 per persoon!
 

Inschrijven

Indien jullie hiervan gebruik wensen te maken ontvangen we graag per email een reservering gericht aan: info@kasteelhoevegeldrop.nl met de volgende gegevens:
Namen:
Workshop 1:
Workshop 2:
Telefoonnummer: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
* verplicht veld