Welkom bij de Theetuin

De Theetuin is de brasserie op het Landgoed van Kasteel Geldrop en maakt onderdeel uit van de Kasteelhoeve. Van dinsdag tot zondag kun je in deze sfeervolle ruimte genieten van diverse broodjes, ambachtelijke hartigheden, frisse salades, verse sapjes, gebakjes en taart. Zo is bij veel bezoekers de appelnotentaart favoriet!

Behalve à la carte kun je bij de Theetuin ook terecht voor een luxe kasteellunch, een uitgebreide high tea of haal je een goedgevulde picknickmand op zodat je lekker in het zonnetje kunt picknicken.

In de Theetuin wordt elke dag gewerkt met verse producten en dat proef je!

De Theetuin is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur*. Ook in de winter periode blijven wij geopend op deze dagen. Op verzoek kunnen wij onze openingstijden verruimen voor bijvoorbeeld een reservering. 

*Vanaf april tot en met oktober verzorgen wij bijna elke vrijdag en zaterdag een bruiloft en daardoor kan het voorkomen dat wij de theetuin iets eerder sluiten op onze openingsdagen. Als u zeker wil zijn van uw plekje in de theetuin kunt u altijd even van te voren bellen of emailen. 

KADOBON!

Op zoek naar een leuk cadeau? In de Theetuin verkopen wij leuke cadeaubonnen waarbij je de waarde zelf kunt bepalen. Geef een leuk arrangement cadeau of een bon ter waarde van een bepaald bedrag? Het kan allemaal!

Tevens is het mogelijk dat wij de bon voor u maken en opsturen, als de betaling vooraf via de bankrekening is binnen gekomen. Neem hiervoor contact op met onze sales afdeling: info@kasteelhoevegeldrop.nl