Receptie

De huwelijksreceptie is één van de oudste tradities bij een huwelijksplechtigheid. De ideale gelegenheid om het kersverse bruidspaar op een informele manier te feliciteren en gelukwensen over te brengen. Kasteel Geldrop biedt u diverse arrangementen voor de verzorging van uw huwelijksreceptie.

Stijlvolle ontvangsten waarbij u en uw gasten in een ontspannen sfeer kunnen genieten. Hierbij zorgen wij voor het totaalplaatje van uw receptie: van verrassende, smaakvolle culinaire invullingen tot heerlijke drankjes en van passend entertainment tot gastvrij personeel. Naast de standaard arrangementen kunnen wij voor u ook een receptie geheel op maat verzorgen.

Tegenwoordig wordt deze huwelijksreceptie ook vaak trouwborrel genoemd. Iets minder formeel en vooral gezellig! De trouwborrel kan geheel naar wens worden ingevuld, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruidstaart & champagne, maar Corona's met een taart van bijzondere kazen is ook zeker een leuk alternatief! 

Deze trouwborrel / receptie mogelijkheden kunnen zowel in een van de prachtige stijlkamers van het kasteel als buiten of in de kasteelhoeve plaats vinden. Tijdens de rondleiding bekijken we alle mogelijkheden en kunnen jullie naderhand een keuze hierin maken.