Huwelijksfeest

Feestavond, de prachtige afsluiter van jullie dag!

De Pronckzaal van de Kasteelhoeve is een sfeervolle ruimte voor de feestavond. Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen vanaf 80 personen, gezien we de ruimte naar uw wensen kunnen indelen en verkleinen. We bespreken bijvoorbeeld tijdens de voorbereidingen hoeveel zit- en statafels er gewenst zijn, maar ook hoeveel dansruimte er mag zijn. Tevens is de sfeervolle Taveerne ook een fijne ruimte voor een feestavond voor kleinere gezelschappen, tot maximaal 100 personen.

We ontvangen de gasten veelal via de Taveerne in de Pronckzaal door middel van de grote grijze deuren. Maar ook is het ontvangst mogelijk via de Oranjerie, indien je nog heerlijk aan het genieten bent van een intiem diner in de Taveerne en de eerste avondgasten al binnen druppelen. 

Hapjes en drankjes
We verzorgen deze avond tot in de puntjes. Onze gastvrouwen en heren serveren alle dranken uit, zodat iederen lekker op de dansvloer kan blijven staan. We hebben diverse drankenpakketten die naar wens kunnen uitgebreid worden met bijvoorbeeld een cocktailbar, mimosa bar of wat dacht je van een whisky proeverij voor de mannen?

Voor de hapjes werken we met verschillende cateraars, waardoor we hier heel flexibel in kunnen zijn. Van luxe koude amuses tot aan heerlijke bitterballen met mosterd, het is jullie dag!  

Onze feestavond arrangementen ( in combinatie met complete dag ) starten vanaf € 34,50 per persoon inclusief:

- Drankenarrangement Binnenlands gedestilleerd  ( op nacalculatie is ook mogelijk! )
- Culinaire koude & warme hapjes
- Tafelgarnituur van olijven & notenmelange
- Bloem- & kaars decoratie op de tafels, kasten en bar in jullie kleur of stijl 

Voor meer informatie over onze arrangementen, plannen we graag een afspraak om deze mogelijkheden te bespreken.