Een sprookjesachtig huwelijk

Druk bezig met de voorbereidingen van uw huwelijk? Dat brengt veel werk met zich mee. Maak daarom een afspraak met onze trouwspecialist Veronique van Raamsdonk. Zij zal u begeleiden in het maken van de juiste keuzes, zodat u compleet ontzorgt wordt in het voortraject en op de grote dag!

Stelt u zich eens voor: U trouwt in de prachtige trouwzaal met koninklijke allure of in onze boomgaard, dineert in de trendy oranjerie of op het terras en maakt zich daarna op voor een groots feest in de sfeervolle Pronkzaal. Voor één dag waant u zich de voorname baron en barones uit lang vervolgen tijden. Een dag om nooit te vergeten, een dag die geschiedenis schrijft.

Op Landgoed Kasteel Geldrop kun je elkaar het jawoord geven in de romantische appelboomgaard, onder de eeuwenoude bomen, in het sprookjesachtige kasteel of in een van de mooie zalen van de Kasteelhoeve. Tijdens je grote dag kun je toasten in de sfeervolle Oranjerie, je prachtige bruidstaart aansnijden in een van de stijlkamers van het Kasteel, barbecuen op het met kaarslicht verlichte terras en de liefde tot in de vroege uurtjes vieren met je vrienden en familie in de Pronckzaal. De mooiste dag van je leven beleef je tijdens je huwelijksdag op Landgoed Kasteel Geldrop!

Tijdens de voorbereidingen word je persoonlijk begeleid door een van onze trouwspecialisten en ben je er zeker van dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kun je het beste rechtstreeks met ons contact opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 040-7874561
Email adres: info@kasteelhoevegeldrop.nl