Buiten trouwen

Trouwen in de buitenlucht kan op Landgoed Kasteel Geldrop onder de eeuwenoude bomen in de kasteeltuin of in de sfeervolle appelboomgaard. Deze prachtige intieme plekjes lenen zich bij uitstek voor een bijzonder openluchthuwelijk. ( De appelboomgaard heeft een max voor 35 personen  )

De geur van de verse bloemetjes aan de stoelen en het fluiten van de vogels op de achtergrond zorgen voor een romantische en ongedwongen sfeer tijdens jullie ceremonie.

Je kunt elkaar gedurende de zomermaanden in het middagzonnetje tussen de felgekleurde bloemen het jawoord geven, maar ook tijdens het dwarrelen van de eerste sneeuwvlokjes terwijl je wordt opgewarmd door de warmte van een vuurkorf. 

Buiten trouwen maakt je huwelijksceremonie nog specialer! 

Uiteraard zorgen we altijd voor een bijzonder plan B, wanneer het buiten trouwen vanwege het weer niet door kan gaan. Bijvoorbeeld in de Trouwzaal van het Kasteel of in de sfeervolle Oranjerie van de Kasteelhoeve.

De officiële gang van zaken voor het buitentrouwen:

1. Buiten trouwen is alleen mogelijk voor bruidsparen die een gehele dag boeken binnen de Kasteelhoeve / Kasteel. Bijvoorbeeld ceremonie, receptie en diner met of zonder feestavond. 

2. Je maakt een afspraak met de trouwspecialist van Landgoed Kasteel Geldrop, zie hiervoor contact. Tijdens deze afspraak krijgen jullie een rondleiding en bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Na afloop wordt de offerte op maat voor jullie opgemaakt.

3. Je meld je aan bij stichting Landgoed Kasteel Geldrop voor de huwelijksceremonie voor zowel buiten als binnen. Dit kan via de website: www.kasteelgeldrop.nl of via email: info@kasteelgeldrop.nl  
De stichting verzorgd vervolgens jullie aanmelding bij de gemeente Geldrop - Mierlo en rekent ten alle tijden een fee voor het trouwen op het Landgoed. Tevens is de Trouwzaal tijdens dit uur altijd voor jullie gereserveerd, of je hier wel of geen gebruik van wenst te maken.

De verdere stappen zoals melding maken / ondertrouw van je huwelijk, verloopt via de Gemeente Geldrop - Mierlo. De kosten hiervoor zijn te vinden op de website van de gemeente.

Eigen ambtenaar? 
Daar zijn diverse mogelijkheden in. Deze bespreek je met de Gemeente Geldrop - Mierlo, gezien zij hiervoor toestemming mogen gegeven. 

De gemeente Geldrop- Mierlo heeft de leukste trouwambtenaren in dienst. Zij zorgen voor een prachtige huwelijksceremonie!