High wine arrangement 19,95 p.p.

High wine €19,95 per persoon te reserveren vanaf 2 personen.

Het hartige broertje van de high tea, de high wine is ons nieuwste arrangement! We starten de high wine met een glaasje Cava van het wijnhuis MVSA. Deze droge bubbel is heerlijk bij een zoete Champagne macaron van huispatissier Jacques van Bragt. Een fris begin van deze high wine! 

Vervolgens serveren we een door ons geselecteerde glaasje witte wijn met bijpassende hapjes op een gezellige etagère gevuld met notenmelange en olijven, peperworstjes & Franse brie met honing en walnoten. Vervolgens serveren we een glaasje van een stevige rode wijn met diverse warme hapjes zoals een yakitori spiesje van kippendij, ambachtelijke bitterballen & garnalenkroketjes. We gaan hierbij uit van 3 warme hapjes per persoon. Dit allemaal in gangen geserveerd, met begeleidende wijnen voor een fijn prijsje! 

Deze high wine een tikje feestelijker en/of persoonlijker maken? Dit zijn de toevoegingen: 

• De high wine uitbreiden met bruschetta’s, rijkelijk belegd met rundercarpaccio met truffel en pitten, gerookte zalm met mosterdille en kappertjes, huisgemaakte tonijnsalade. 3 bruschetta’s per persoon = € 4,75 per persoon. 
• Huisgemaakte kop soep met brood & boter  € 6,75 per persoon
• Mandje brood met diverse dipjes en kruidenboter € 3,50 per person
• Karaf Brabants water met munt en citroen € 2,50 per karaf 
• Een chocolade surprise ei á € 1,00 per ei

Graag ontvangen wij u reservering telefonisch of per email: info@kasteelhoevegeldrop.nl
– 040 7874561